ZWCad

Bent u op zoek naar een goed alternatief voor AutoCAD? Dan is ZWcad mogelijk een (hele!) goede keuze.

Er bestaan veel verschillende alternatieven voor AutoCAD en in het verleden vrijwel altijd met hun eigen beperkingen. Maar die tijd is ruim voorbij en daarom werken inmiddels ook de grote ingenieur- en tekenburo’s met ZWCad.


Als CAD-center met ruim 25 jaar ervaring in verzorgen van trainingen, support en maatwerkprogrammeren in AutoCAD houden we vanaf het begin de ontwikkelingen van AutoCAD LT en alternatieven zoals Intellicad in de gaten. Als Autodesk-onafhankelijk CAD-center zoeken wij het product dat het beste bij uw werkzaamheden past en geven daarbij de voor- en nadelen aan.
Zo zal als u dagelijks gebruik maakt van AutoCAD de hoge kosten van de huidige named user licenties in verhouding (per dag) relatief laag zijn, maar als u minder vaak gebruik maakt van AutoCAD dan is ZWcad zonder meer snel inzetbaar.cad

ZWCad heeft verschillende varianten zoals  ZWCad, ZW3D met verschillende uitvoeringen zoals  Standard, Professional Premium. Zo zijn er mogelijkheden om gebruik te maken van maatwerktools te gebruiken door een ingebouwde API.
ZWCad heeft kooplicenties en geen huurlicenties met jaarlijkse verplichtingen Een ander groot voordeel is dat ZWcad de mogelijkheid heeft om gebruik te maken van een licentieserver. Hierbij kunnen dus meerdere gebruikers die af en toe iets moeten tekenen of aanpassen met een beperkt aantal licenties gebruik kan maken van het CAD-product. Wat betreft de .dwg compatibiliteit en tekenfuncties: dit zit meer dan goed en zal een ervaren AutoCAD-gebruiker versteld doen staan.

 

✔︎ Krachtige en voordelig: een budgetvriendelijke keuze voor CAD
✔︎Naadloze DWG compatibiliteit
✔︎ Efficiënte en krachtige API’s
✔︎ Uitgebreide tekengereedschappen
✔︎ Snelle en compacte CAD
✔︎ Userinterface en commando’s gelijk aan AutoCAD
✔︎ Hoogstaande support en service
✔︎ Advanced Multi-Core Technology
✔︎ 100% compatible met AutoCAD
✔︎ Kooplicenties i.p.v. huurlicenties
✔︎ Geen jaarlijkse verplichtingen
✔︎ Add-on mogelijkheden zoals Lisp, VBA

 

Omdat zowel de Userinterface als commando’s werken zoals in AutoCAD kunt u tekenen zoals u gewend bent. Het DWG-format van ZWCad is gewoon compatible met AutoCAD.

Benieuwd geworden of ZWCad voor uw organisatie ingezet kan worden naast uw huidige CAD-programma’s of als vervanging daarvan?  Laat het ons weten.