Over ons

CAD E&D is een kleine professionele onderneming met gedreven AutoCAD-specialisten.

CAD E&D heeft ruim 18 jaar ervaring het verzorgen van CAD- en Office-trainingen. 

De letter E staat voor Education:
Wij verzorgen basis- en gevorderde trainingen in o.a. AutoCAD, Revit-MEP en Excel.
De trainingen worden in principe aan huis verzorgd en hierdoor zijn onze trainingen altijd maatwerk-trainingen gericht op uw dagelijkse tekenpraktijk.
CAD E&D staat bekend om korte, effectieve trainingen met uitsluitend kleine groepen (1 tot 5 cursisten) en een zeer scherp tarief.
Omdat wij ons steeds realiseren dat AutoCAD voor de gebruiker een “gereedschap” is, worden de cursussen gekenmerkt door een praktisch karakter.

De letter D staat voor Developing.
Wij ontwikkelen maatwerkprogrammatuur om de werkzaamheden op kantoor te vereenvoudigen.
Het gaat hierbij voornamelijk om toepassingen voor AutoCAD en Office-programma’s zoals Excel, Word en database-toepassingen (Microsoft SQL Server).
Het kan hierbij gaan om een eenvoudige tool of macro tot uitgebreidere programma’s met koppelingen. Onze ontwikkeltarieven zijn zeer scherp.

CAD E&D is o.a. in het bezit van de AutoDesk uitgereikte certificaten AutoDesk Approved Instructor en het certificaat AutoDesk Certified Engineer (ACE).

Om een goede informatie overdracht – op alle nivo’s – te waarborgen, beschikt de CAD-instructeur naast meerdere technische diploma’s (HBO, KIM) eveneens over een 3e & 2e graad onderwijskundige bevoegdheid.

Voor meer informatie klik hier en vul ons aanvraag formulier in.